Huvudmeny

Under dessa tider har alla öppet:


Mån-Fre 10:00-19:00
Lör 10:00-16:00
Sön 12:00-16:00
Se alla öppettider!

PARKERINGSHUS:

300 PLATSER

German Döner kebab till SöDER

Internationella snabbmatskedjan German Döner Kebab såg dagens ljus i Berlin 1989. Konceptet med fräscha råvaror, kött av hög kvalitet och bra service har fått franchisekedjan att expandera till över 45 restauranger världen över. I Malmö finns kedjan sedan tre år och nu är siktet inställt på Helsingborg och nya Söderpunkten. Att etablera en Döner-restaurang mitt i hjärtat av kebabtäta söder är inget som skrämmer Jimmie Incegul, Master Franchise för German Döner Kebab i Sverige.

– Vårt koncept fokuserar på kvalitet. Köttet är 100% kyckling eller kalv och varje dag tar vi fram nya köttspett, inget sparas från en dag till en annan. Även grönsakerna är dagsfärska. När det gäller fast food är vi garanterat hälsosammast. I en Döner finns det cirka 300 kalorier och massor av krispiga grönsaker. För oss känns det helt rätt att finnas på plats på nya söder. Vi tror att många Helsingborgare ser fram emot ett levande centrum.

– Döner Kebab blir ett bra inslag i söders restaurangkoncept och vi är glada över att de nu tecknat hyresavtal med oss, förklarar Cassandra Jertshagen, affärsutvecklare på Jefast. Det är extra kul att den blivande restaurangägaren väljer att flytta från England till Sverige för att starta upp sin nya restaurang. Han har sett att Dönerkonceptet är framgångsrikt och flyttar till Helsingborg för att etablera sig på Söderpunkten. För oss känns det extra positivt att även företagare utanför Sveriges gränser ser den potential som finns i nya Söderpunkten.

För utvecklingen av Söderpunkten står TAM Retail som sett till att lokalen uppfyller restaurangens behov. German Döner Kebab kommer bland annat att ha en egen entré från gatan, något som innebär generösa öppettider.

German Döner kebab till SöDER

Internationella snabbmatskedjan German Döner Kebab såg dagens ljus i Berlin 1989. Konceptet med fräscha råvaror, kött av hög kvalitet och bra service har fått franchisekedjan att expandera till över 45 restauranger världen över. I Malmö finns kedjan sedan tre år och nu är siktet inställt på Helsingborg och nya Söderpunkten. Att etablera en Döner-restaurang mitt i hjärtat av kebabtäta söder är inget som skrämmer Jimmie Incegul, Master Franchise för German Döner Kebab i Sverige.

– Vårt koncept fokuserar på kvalitet. Köttet är 100% kyckling eller kalv och varje dag tar vi fram nya köttspett, inget sparas från en dag till en annan. Även grönsakerna är dagsfärska. När det gäller fast food är vi garanterat hälsosammast. I en Döner finns det cirka 300 kalorier och massor av krispiga grönsaker. För oss känns det helt rätt att finnas på plats på nya söder. Vi tror att många Helsingborgare ser fram emot ett levande centrum.

– Döner Kebab blir ett bra inslag i söders restaurangkoncept och vi är glada över att de nu tecknat hyresavtal med oss, förklarar Cassandra Jertshagen, affärsutvecklare på Jefast. Det är extra kul att den blivande restaurangägaren väljer att flytta från England till Sverige för att starta upp sin nya restaurang. Han har sett att Dönerkonceptet är framgångsrikt och flyttar till Helsingborg för att etablera sig på Söderpunkten. För oss känns det extra positivt att även företagare utanför Sveriges gränser ser den potential som finns i nya Söderpunkten.

För utvecklingen av Söderpunkten står TAM Retail som sett till att lokalen uppfyller restaurangens behov. German Döner Kebab kommer bland annat att ha en egen entré från gatan, något som innebär generösa öppettider.

AKTUELLT: