Skip to main content

Information om parkeringshuset hos Söder

Vi erbjuder dig en smidig parkeringslösning i vårt parkeringshus. Här finns för närvarande 240 parkeringsplatser som är fördelade på 2 plan. Det finns laddningsstationer för el-bilar och laddningshybridbilar. 

Vi har ett så kallat APNR–system där ditt registreringsnummer skannas in vid infart i parkeringshuset. Ditt registreringsnummer överförs till systemet. På så sätt slipper du hålla koll på parkeringstiderna och kan helt bekymmerslöst utföra dina ärenden.

Ladda din elbil hos oss när du parkerar

Självklart kan du även ladda din elbil hos oss på SöDER. Vi samarbetar med Mer och du betalar enkelt med något av Mer´s alternativ som du finner på deras hemsida: https://se.mer.eco/laddstationer/laddabonnemang/

Intresserad av månadsparkering?

Kontakta Jefast och SöDER på: hej@soderhbg.se

Handikapparkering

Hos oss på SöDER finns det självklart handikappsplatser där giltigt handikapptillstånd krävs. Precis som hos alla privata parkeringar betalar du som vanligt för din parkeringsplats i våra automater, Easypark’s app eller via vår hemsida.

Vårt P-hus är öppet dynget runt

OBS: Vi vill göra dig uppmärksam på att vi har en fri inkörningshöjd på 2,10 meter!

Välkommen till SöDER!

Avgifter och betalning

Parkeringsavgift

20 kr/tim (maxtaxa är 250 kr/dygn)

När du lämnar måste du checka ut ditt fordon genom att mata in ditt registreringsnummer och slutföra din betalning. Om du använder Easypark app med kameraigenkänning behöver du inte göra någonting.

Betalsätt

BETALAUTOMAT

Betalning med bank- eller kreditkort. Vi accepterar VISA, MASTERCARD, JCB och UNION PAY.

EASYPARK-APP

Vårt system är kopplat till Easypark. Ladda gärna ned appen och aktivera den för ”kameraigenkänning”. Då behöver du inte göra någonting alls. Både in- och utfart registreras i vårt system och reglering för parkeringsavgifterna sker enkelt och smidigt via EasyParks app. Du behöver alltså inte checka ut din bil i en av våra betalautomater.

BETALA EFTERÅT

Inom 48 timmar efter att du lämnat vårt p-hus kan du betala din avgift via vår hemsida.

Där sker betalning med kort eller bankkonto.

FAKTURA

Om du inte betalar för din parkeringstid med något av ovan alternativ så skickas en faktura till bilens ägare. Tänk på att en faktureringsavgift på 60 kr tillkommer.