Skip to main content

Kontakt

Södergatan 30
252 18 Helsingborg

042-36 12 00
hej@soderhbg.se

Hitta hit (Google Maps)

Öppet idag 7-22

Vanliga öppettider

Vardagar 7-22

Lördag 7-22

Söndag 7-22

Alla öppettider

Etablering, information och presskontakt

Centrumledning SöDER gallerian

hej@soderhbg.se

Psst! Söker ni kontakt med några av verksamheterna i gallerian? Vill ni boka en tid, ett bord eller kanske bowling? Gå in på sidan för just den verksamheten du vill besöka och hitta kontaktuppgifterna där!

Är ni intresserade av att veta mer om etableringsmöjligheterna i SöDER gallerian?

I vår presentation finner ni mer information om SöDER gallerian. Det finns inget kösystem utan beslut om nyetableringar baseras på vilka lokaler som är vakanta samt vilken verksamhet som vi anser kunna bredda och komplettera SöDERs utbud. Vi ber dig sammanställa en ansökan som på bästa sätt beskriver verksamheten du önskar öppna.

Hyr eventyta/pop up

Har du en idé och vill testa den på SöDER? Anordna ett event eller exponera ditt varumärke? Vi har flexibla ytor för varierande tidsspann med olika möjligheter inne i gallerian.

Vi bedömer förfrågningarna utifrån om det skapar mervärde och en positiv besöksupplevelse för våra kunder. Med anledning av det har vi valt att genomgående avböja alla förslag kring endast flyersutdelning eller i andra former ren informationsöverlämning till kunderna. Vi är restriktiva kring vilka företag vi tar in. Vi hyr ej ut eventytor till privatpersoner.

Så här gör du:

 1. Ta kontakt med centrumledningen och beskriv vad du vill göra. Skicka in er intresseansökan via mail etablering@jefast.se med svar på följande punkter:
  – Företagsnamn inkl. organisationsnummer.
  – Kontaktuppgifter till ansvarig och ev. projektledare.
  – Konceptbeskrivning med sortiment och varumärken.
  – Önskat datum.
  – Övriga önskemål
 2. Vi besvarar din intresseansökan. Du får information om hur du går vidare och får förslag på lämplig yta/lokal. Möte bokas in om behov finns.
 3. Vi är överens och avtal skrivs. Nu påbörjas planeringen.
 4. Grattis! Öppning av lokal, event eller pop up!

Vi ser fram emot att ta del av hur din verksamhet kan bli en del av SöDER!